top of page

ACE electronics NV koopt Viscom Full 3D A.O.I. machine S3088 Ultra 

Na een intensieve test- en selectieperiode heeft ACE electronics N.V. uit Diest (B) gekozen voor de Viscom 3D AOI S3088 Ultra. Doorslaggevende factoren als de unieke 3D en software features werden verder versterkt door de robuuste opbouw van de machine, de hoge meetnauwkeurigheid en uitzonderlijke beeldkwaliteit.

“De selectie van een AOI machine is niet makkelijk en de demo’s die we van verschillende merken kregen waren elkaar waardig.” zegt Johan Lieten , Sales & Logistics Manager bij ACE electronics . “Maar van zodra we ons meer verdiepten in de specificaties en software van de S3088 Ultra machine begonnen de verschillen zich duidelijk af te tekenen. Ook de resultaten bij meer doorgedreven testen waren zeer indrukwekkend.”

Viscom is als Europese marktleider van inspectiesystemen vooral bij klanten die zich toespitsen op complexe PCB’s in de high tech industrie de geprefereerde leverancier. De laatste jaren heeft het bedrijf zich sterk gefocust op de ontwikkeling van hun nieuwe software platform vVision.  Deze stelt de gebruiker in staat om op een zeer eenvoudige manier de machine te programmeren, fine-tunen en bedienen.  Ongeacht hij kleine of grote productiebatches maakt.
 
“Onze klantenportfolio is zeer breed, en we produceren een combinatie van middelgrote batches voor alles soorten markten. Hierdoor is snelle programmatie en het probleemloos detecteren van alle mogelijke defecten onontbeerlijk.” zegt Dhr. Lieten.  “En net als onze klanten eisen ook wij één onontbeerlijk kenmerk bij de aankoop van een AOI machine: betrouwbaarheid.”
 
De combinatie van de orthogonale top camera, 8 zijdelingse camera’s en de digitale 3D fringe projectoren garanderen haast onnavolgbare nauwkeurigheid, en bovendien is alles Made in Germany. Smd-Tec neemt de lokale support bij installatie, training en service voor haar rekening, maar de nabijheid van Viscom bij de Benelux regio geeft de gebruiker de kans om makkelijk en snel met de fabrikant in contact te kunnen staan.Deze wisselwerking werkt dubbel omdat de klant ten allen tijde wordt ondersteunt, en Viscom met de directe feedback extra verbeteringen en nieuwe features aan haar systemen kan toevoegen.

 

“Wij zijn zeer tevreden met de investering die ACE electronics maakt en daarmee duidelijk blijk geeft van de toewijding aan haar klanten,” besluit Tom Van Tongelen van Smd-Tec. “Met deze machine kunnen zij ongetwijfeld de hoogst mogelijke kwaliteit afleveren”

bottom of page