15 Jaar Thal Technologies

10 Jaar Productie

THAL is de afkorting voor THermal And Led, hetgeen de hoofdactiviteit en expertise van het bedrijf omvat. Een goede thermische controle verlengt niet alleen de levensduur van een product, maar verhoogt ook de prestaties en voorkomt storingen.  Het bedrijf richt zich op toepassingen gaande van industriële applicaties, tot luchtvaart en straatverlichting. Men heeft intern alle nodige expertise die ervoor zorgen dat de eindgebruiker kan rekenen op een oplossing voor koeling van elektronica producten,  en thermisch beheer van LED verlichting en modules.

Thal Technologies is "made in Nederland" en deze maak-industrie aanpak begon een decennium geleden toen het bedrijf investeerde in haar eerste SMT-productiemachine van Essemtec.

" Om de beste oplossing te bieden hadden we ervoor gekozen om de afstand tussen de ontwikkeling en productie zo kort mogelijk te houden.” zegt Ad Musters, oprichter en CEO van Thal Technologies. "Alleen hersenen en ideeën zijn niet genoeg om werkende producten aan onze klanten te leveren. Met onze expertise in specifieke LED-producten en productie, zien we dat we beter inspelen op de vereisten, het ontwerpen en time-to-market die sneller wijzigen dan de bomen van blad veranderen"

Thal Productie met 6 SMT lijnen, 2400m² en netto output van 100 miljoen componenten per jaar

T +32 (0)16 436 742

F +32 (0)16 437 220

©2020 BY SMD-TEC.

Industriezone D124
Ter Heidelaan 54c
3200 Aarschot
Belgium