top of page

Bezoek ons op stand 11G052

Kom langs om uw project te bespreken en wij trakteren je op een exclusief Belgisch biertje uit eigen huis

WoTS 2018 heeft haar deuren gesloten.

We zien u graag op één van onze in house demo's en in Mei 2019 op de E&A beurs

Smd-Tec trakteert tijdens WoTS 2018

Ook dit jaar is Smd-Tec weer van de partij op de World of Technology & Science met live machine demos, introductie van nieuwe inspectie software én een Belgisch biertje uit eigen huis. Iedereen met een dorstige interesse in machines voor elektronica productie is van harte welkom.

Fox_ZollnerElektronikAG.jpg

Essemtec FOX² bestukkingsmachine die met je meegroeit

Wij demonstreren de Fox die de markt in een razend tempo inpalmt omdat hij toelaat uw investering te faseren. Start met een Fox1 en laat je machine meegroeien in de richting die je wenst; meer flexibiliteit, meer snelheid, of meer functies. Dit garandeert een veilige investering en laat je toe om van 5K tot 50K componenten per uur te plaatsen, dit met behoud van hoge flexibiliteit prototype kenmerken en het simultaan aanbrengen van lijm of pasta.

Meer info

3D 360view vVision.jpg

Viscom vVision software voor makkelijke programmatie

Viscom is officieel wereld marktleider in optische en X-Ray inspectie-machines (bron: 2018 WMLI Universiteit St.Gallen en de Academy of German World Market Leaders). De AOI machines bieden full 3D processing met Viscom  ontwikkelde hardware en zal de kleinste onvolmaaktheid op uw product opsporen. We tonen u de volledig nieuwe dynamische vVision software die het vanaf nu makkelijk maakt om snel en eenvoudig te programmeren.

Meer info

affiche_klein.jpg

MAK eens proeven - Exclusief Belgisch bier uit eigen huis

Hapje en tapje is uiteraard voorzien maar voor de bezoekers die zich via onze website link inschrijven voorzien wij een uniek biertje uit eigen huis: “Mak eens proeven”. Een goudblond Tripel Belgisch bier dat (voorlopig) niet op de markt verkrijgbaar is. Hij werd ontwikkeld door een jong team van liefhebbers, waaronder onze eigen service & support engineer Wouter.  Hij vertelt je ter plaatse dus niet alleen over onze machines maar ook over zijn andere passie.

Boek je ticket

WOTS 2018 Proximo-in-behuizing-bijgesned

Beursgadget Proximo gesoldeerd met Pillarhouse Jade Selectief Soldeermachine

Electro-Watt heeft voor het solderen van de doorsteekcomponenten de Pillarhouse Jade Selectief Soldeermachine gebruikt. 's Werelds meest verkochte selectief soldeermachine doet via deze weg dus ook zijn intrede op de Wereld van Technologie & Science. 

Meer info over de ervaringen van Electro-Watt kan je met hun bespreken op stand 10F024. 

Meer info over onze Selectief Soldeermachines via deze link.

Meer info over het buersgadget Proximo vind deze link.

Het aanbod in machines voor elektronica productie van Smd-Tec is zeer breed en niet alles kan worden tentoongesteld. Maar op onze stand 11G052 kan u terecht om met onze product specialisten te praten over uw projecten; van bestukken tot inspectie, van screenprinten tot selectief solderen, van vapor phase tot  X-ray.

Klik hier om uw gratis toegangsticket te reserveren én uw gratis "MAK eens proeven"

Terugblik op onze vorige deelname aan  WoTS 2016

bottom of page