Dit kan je leven redden

Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van noodverlichting en LED verlichting biedt Jumiko een brede waaier van producten en diensten (al dan niet) op maat van de eindgebruiker.  Om zeer snel in te kunnen spelen op de marktvraag en een korte time to market te verzekeren ontwikkelt men niet alleen de verlichting en armaturen, maar wordt er ook in huis vervaardigd.

 

“De laatste jaren zien we een enorme groei en dan vooral met LED toepassingen”, zegt Jan Oelen, eigenaar van Jumiko. ”Om helemaal aan de marktvraag te kunnen voldoen hebben we onlangs besloten om een investering te doen in een SMD lijn.”

Voordien besteedde het bedrijf (een deel van) de SMD bestukking uit maar door een combinatie van logistieke en kwalitatieve issues werd besloten om dit in eigen beheer te doen. De uitdaging voor Jumiko was om een goede oplossing te vinden voor een productie die een combinatie heeft van grote en kleine productiebatches, eenvoudige en meer complexe PCBA’s .

 

“Het maken van een keuze was niet evident omdat er een groot aanbod van fabrikanten is, en bovendien speelt prijs en gebruiksgemak een belangrijke rol.’ volgens Jan Oelen. “Echter zat de klik met Smd-Tec en de Essemtec machine er direct. Het paste gewoon helemaal in ons verwachtingsplaatje en binnen een paar weken hebben we de aankoop bezegeld.”

Fox all Round Pick & Place that grows with your business

T +32 (0)16 436 742

F +32 (0)16 437 220

©2020 BY SMD-TEC.

Industriezone D124
Ter Heidelaan 54c
3200 Aarschot
Belgium