top of page

Drie op een rij bij Page Electronica NV

De Pillarhouse Selectief Soldeermachine type Jade is één de meest veelzijdige machines op de markt. De firma Page Electronica uit Poperinge (B) had al 2 systemen in gebruik en investeerde recent in een derde systeem om aan de groeiende vraag van haar klanten tegemoet te kunnen komen.

“Onze eerste Jade machine hebben wij zo’n 10 jaar geleden aangekocht. " zegt Luc Page, eigenaar van Page Electronica. “Wij zijn altijd enorm tevreden geweest van de constante soldeerkwaliteit en de makkelijkheid van programmatie, maar hetgeen ons het meeste bevalt aan deze machientjes is de flexibiliteit en hoge inzetbaarheid.”
 
De Pillarhouse Jade machine heeft ondanks zijn kleine vloeroppervlakte, een grote werknest om PCB’s tot 460x510mm te verwerken. Hij kan nagenoeg alle soldeeruitdagingen aan, en is voorzien van een groot aantal verschillende soldeernozzles. Met de gepatenteerde micro nozzle kan hij op afstanden van 1mm tss SMD pad en pin solderen. Dit maakt hem de ideale keuze voor bedrijven die verschillende kleine en middelgrote batches snel en kwalitatief willen solderen.  
 
“Bij Page Electronica zijn wij al jaar en dag in de Benelux gekend als partner voor flexibele, snelle en prijsbewuste bestukking. We krijgen de meest verschillende soorten producten over de vloer; gaande van hoge densiteit industriële FR4 materiaal borden, tot dikke mutlilayer borden met heatsinks. “ alsnog Luc Page. “Door de toenemende vraag naar dubbelzijdige SMD is de soldeerstraat minder inzetbaar, en zorgt deze derde Jade machine voor meer mogelijkheden om snel en aan de beste kwaliteit onze producten af te leveren.”  
 
Smd-Tec is in de Benelux de partner voor de commerciële en technische ondersteuning van Pillarhouse. “Ik heb meer dan 10 jaar geleden de eerste Jade machine aan Luc verkocht, en ben verheugd dat we na al die jaren onze samenwerking verderzetten met deze derde machine.’ besluit Smd-Tec eigenaar Tom Van Tongelen.

bottom of page