top of page

De E&A 2019 zit erop... bezoek ons tijdens één van
onze andere events

Overtuigd? Klik dan hier voor je gratis ticket + Smd-Tec goodie bag + kans op de fantastische hoofdprijs

Reden 1: Jubileum 10 Jaar Smd-Tec

Ballonvaart.jpg
Smd Tec 10 years.jpg
affiche_klein.jpg

Wie jarig is trakteert en om onze 10 jarige jubileum extra te vieren verwennen we u op onze stand 7A059 met een hapje en ons uniek "huisbier" MAK Eens Proeven.  Bovendien krijgen alle eerste 100 bezoekers die zich registreren via onderstaande link een exclusief Smd-Tec Lekkerbek pakket met MAK bier en Belgische chocolade.  Als klap op de vuurpijl zal één van deze bezoekers onze letterlijk sensationele hoofdprijs winnen goed voor naar keuze een ballonvaart, duosprong, circuit race of helikoptervlucht

Je maakt kans op deze prijs alleen als je registreert via onze link

Reden 2: "Door het toenemende gebruik van complexe componenten met verborgen soldeerverbindingen is het gebruik van enkel en alleen AOI onvoldoende geworden en ben ik genoodzaakt om ook AXI te integreren in de productielijn."

Demoplein Hal 7: De internationaal gelauwerde Viscom X7056-II 3D AOXI is uniek en combineert zowel 3D AOI als 3D AXI in één systeem zodat geen enkele fout onopgemerkt uit de productielijn kan komen.  Met 1 machine én programma worden alle zichtbare en niet zichtbare solderingen geïnspecteerd en dit aan hoge snelheid aangezien de AOI en X-ray gelijktijdig functioneren. Door het gebruik van X-ray on demand is het niet nodig om alle componenten bloot te stellen aan straling en kunnen “verdachte” AOI resultaten automatisch door de X-ray een extra controle krijgen, zonder dat hiervoor extra handeling van de operator nodig is. Dit systeem is de enige op de markt die het hoofd biedt aan toekomstgerichte inspectie-uitdagingen en de beste garantie geeft op volledige dekking van alle inspectie-criteria.

Meer info

Reden 3: "Onze afzetmarkt vraagt steeds complexere handelingen waarbij componenten moeten geplaatst worden in combinatie met het 2,5D en 3D aanbrengen van pasta en (conductieve) lijm."

Demoplein Hal 7: De Essemtec Puma kan naar wens geconfigureerd worden met hoge nauwkeurigheid pick&place in combinatie met 2,5D/3D  jetting. De hardware opbouw met dubbele lineaire motoren en mineraal gegoten frame garanderen hoge snelheden tot 145.000 dpu en meer dan 18.000 cpu. De combinatie van processen zorgt ervoor dat dit systeem voor nagenoeg onbeperkte toepassingen kan ingezet worden om een optimaal en efficiënt gebruik van je investering te garanderen. Verwerken van componenten in cavities? Plaatsing van Package on Package? 3D hoogtemeting van foils? Uniek, modulair uitbreidbaar en geknipt voor alle Pick & Place/Dispense/Jetting toekomstgerichte bedrijven.

Meer info

Reden 4: "Mijn producten hebben nood aan een inspectie die ook hoge resolutie zijdelingse camera's gebruikt om vanuit alle mogelijke hoeken mijn PCB te controleren."

Stand 7A059: De Viscom S3088 Ultra biedt 1 orthogonale camera en 8 zijdelingse hoog resolutie camera's, in combinatie met een top down 3D Fringe projector. De nieuwe vVision software met NPI functie zorgt dat je eenvoudig kan programmeren en snel aan de slag kan.  

Meer info 

Reden 5: "Voor het solderen van mijn complexe PCB's moet ik ten allen tijden mijn soldeerprofiel tijdens het reflow proces kunnen monitoren." 

Stand 7A059: De IBL Vapor Phase systemen zijn technisch de meest vooruitstrevende systemen die beschikken over gepatendeerde systeemfuncties die toestaan om het reflow proces constant te meten en automatisch bij te sturen. Hij garandeert vanaf het eerste bord een accuraat soldeerresultaat dankzij het IPS Intelligent Profiling System.

Meer info 

Reden 6: "De vraag naar selectief solderen blijft steeds maar groeien en om constante stabiele solderingen te hebben wil ik dit machinaal doen, maar dan wel tegen een betaalbare prijs." 

Stand 7A059: De Pillarhouse JADE MKII Selectief Soldeermachine is 's werelds meest verkochte handlaad machine. Ze is heel  flexibel, compact, handelbaar, heeft een enorm bereik,  is makkelijk te programmeren en levert enorm stabiele en kwaliteitsvolle soldeerresultaten.  Ook in de Benelux is dit één van onze topsellers.

 

Meer info 

Reden 7: "Ik wil zelf starten met SMD productie zodat ik mijn prototypes en kleine reeksen volledig in eigen beheer kan produceren. Maar helaas is mijn budget eerder beperkt."  

Stand 7A059: De vernieuwde Autotronik BS281S-V is een volautomatische bestukkings-machine die perfect geschikt is voor de beginnende bestukker om snel en met hoge nauwkeurigheid het heft in eigen handen te nemen.  In combinatie met de manuele screenprinter en VP-Jumbo vapor phase van DFA heb je reeds voor minder dan 50K€ je eigen productie-unit.  

Meer info 

Reden 8: "Ik wil op de hoogte blijven van de evolutie in de electronica productie en weten welke uitdagingen mij mogelijk morgen te wachten staan."

Further we are participating with Viscom in the “Smart Industry Seminar” and will present the why, what and when of efficiently implementing 3D AXI in the modern electronics production environment.  

Viscom Helge-Alexander Hoeche.png

New component technology challenge new Inspection Methods with 3D AOXI and AI

 

Mr. Helge-Alexander Höche, Viscom AG  is responsible manager of Viscom’s manual & automatic X-ray inspection solutions. Customers benefit from his years of practical experience in the Electronic Industries, technical expertise and solution-oriented consulting.

The lecture offers a small excursus about the necessity of efficient X-ray inspection in the modern EMS industry and how AI is gradually being introduced. The various application areas of X-ray inspection today require more than ever system solutions which fit perfectly and which can be networked to accompany you ideally into the industry 4.0.

Sign up for this seminar during your entrance ticket registration via this link by 10 May 2019

Reden 9: "Ik moet voor een steeds groter wordende groep klanten mijn producten van een coating laag voorzien en ben op zoek naar een ervaren partner die mij kan begeleiden in dit proces."   

Stand 7A059: De PVA Delta 6 beschikt over 4 assen om een volledige coating dekking te garanderen en is ontwikkeld door de wereldwijde martkleider in Conformal Coating processen. PVA Europe BV kan de klanten in onze regio bijstaan met advies voor het selecteren van zowel het juiste medium als de meest gepaste machine om te zorgen dat een breed scala van toepassingen kan gecoat worden. 

Meer info 

Reden 10: "Ik wil deelnemen aan de wedstrijd "Beste Start-Up van de Benelux."

Elektor startup games.png

Smd-Tec is sponsor van het Elektor Startup games evenement en geeft u de kans uw innovatie te presenteren tijdens Electronics & Applications 2019. De wedstrijd wordt begeleid door een stevige nationale en internationale perscampagne van Elektor. Ruim 300.000 studenten, opleiders, bedrijven, start-ups en wetenschappers gaan kennismaken met de deelnemers van de Elektor Start-Up Games.

Meer info en inschrijven via deze link voor 26 April 2019

Overtuigd? Klik dan hier voor je gratis ticket + Smd-Tec goodie bag + kans op de fantastische hoofdprijs

Flash back Video's

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
Anchor 4
Anchor 5
Anchor 6
Anchor 7
Anchor 8
Anchor 9
Anchor 10
bottom of page